En man och en kvinna i bilen som har MyT uppkopplade tjänster En man och en kvinna i bilen som har MyT uppkopplade tjänster

MyT hjälper dig att ha full kontroll över din Toyota oavsett om du befinner dig i eller utanför bilen. De uppkopplade tjänsterna är tillgängliga via smartphone-appen och i bilens multimediadisplay.

MyT-appen finns tillgänglig oavsett vilken Toyota du kör. Dock skiljer det sig från modell till modell vilka uppkopplade tjänster som ingår.

Appen MyT – Tjänster

Hybrid Coaching

Med appen har du fri tillgång till exklusiv Hybrid Coaching baserat på dina tidigare resor. Det innebär bland annat att du enkelt kan maximera den tid du kör på enbart el vilket minskar både CO2-utsläppen och din totala bränsleförbrukning.

Hitta min bil

Hitta min bil berättar exakt var din bil är – så du alltid kommer ihåg var du parkerade. Den hjälper dig också att hitta dit.

Skicka till bil symbol
Skicka till bil

Planera en resa i lugn och ro hemifrån – eller på språng. Med MyT-appen kan du skicka dina planerade resor direkt till bilens satellitnavigering*. När du startar bilen laddas resorna upp i satellitnavigeringen och du kan välja den resa du vill påbörja.

Vägledning till parkering symbol
Vägledning efter parkering

Ibland är det inte möjligt att parkera i direkt anslutning till det resmål du angett i bilens satellitnavigering*. Efter du parkerat vägleder därför MyT-appen dig, till fots eller på annat sätt, den sista biten till ditt slutmål.

MyT logotyp

Kom igång med MyT-appen

 

Du kan börja använda tjänsterna i MyT-appen när du har aktiverat ditt konto. Du kan skapa ett konto på toyota.se eller via MyT-appen. Vid registreringen av ditt nya konto kommer du behöva ange uppgifter om din bil.

Ladda ner appen

Ta del av manualer samt få svar på de vanligaste frågorna om Toyotas uppkopplade tjänster