På Bilhallen Höör  är vi specialister på Toyota, men utför också skadereparationer på andra bilmärken. Vi samarbetar med de ledande försäkringsbolagen och hanterar bland annat plåtskador, plastreparationer, stenskott och byte av spruckna och trasiga bilrutor.

Skadebesiktning

För att vi ska kunna beställa reservdelar och planera för att reparationen av din bil ska flyta på så smidigt som möjligt, börjar vi alltid med att göra en skadebesiktning av bilen. Det tar ungefär 30 minuter, beroende på skadans omfattning. Skadebesiktningen skall förbokas. Vi tillämpar ej ” Drop-in skadebesiktning”. Innan du bokar skadebesiktning bör du ha skadeanmälan klar till ditt försäkringsbolag.

Du kan också boka hyrbil hos oss. Om du har hyrbilsförsäkring så kan du sänka dina kostnader.

Glasskador

Av säkerhetsskäl är det viktigt att ha en hel bilruta. Här i Höör arbetar ett gäng professionella bilglasmästare med lång erfarenhet. Stenskott är den allra vanligaste typen av skada vi får in – den går snabbt att laga och är inte särskilt kostsam om man åtgärdar den i tid. Har rutan spruckit behövs byte av rutan.
Låt våra professionella glasmästare byta dina rutor, samt kalibrera all viktig säkerhetsutrustning som sitter i dagens rutor. Allt för Din säkerhet!