Varför komma till oss?

Visst är det härligt med en väl fungerande bil? Och det är just vi som är bäst på att hjälpa dig med det. Vi vill att varje Toyota ska vara i bästa möjliga skick, därför är vi mycket noggranna och älskar detaljer – det är ju de som gör helheten!

Hos oss på Toyotaverkstäderna finns teknikerna med fördjupade kunskaper om din bil, de som får den att bara gå och gå, felfritt och länge. Och som håller andrahandsvärdet uppe inför den dag det är dags att sälja. Här finns även originaldelar av högsta kvalitet och rätt sorts utrustning vilket också är viktigt för att hand om din Toyota på bästa sätt. Här finns experterna som hjälper dig med däcken och här finns alla möjliga tillbehör du kan behöva.

Vår ambition är att du ska känna dig trygg när du kommer till oss och riktigt nöjd när du går härifrån. Därför garanterar vi: att din Toyota tas om hand på ett fackmannamässigt sätt. Att vi kontaktar dig om vi upptäcker något på din bil som bör åtgärdas men som du ursprungligen inte beställt. Att vi ger dig en prisuppgift från början så att du får kontroll över kostnaderna. Att din bil är färdig när vi lovat, till överenskommet pris. Och att du får fullständiga garantier på både arbete och delar.

Varmt välkommen!