Toyota BZ4X i naturen Toyota BZ4X i naturen

Testa en elbil i fyra dagar – helt gratis!

 

Är du osäker på om elbil är rätt för dig? Hur skulle en elbil fungera i just din vardag?

Detta är väldigt vanliga frågor som vi får och vi har därför plockat fram ett specialerbjudande till dig som vill prova elbil. Vi ger dig chansen att prova i fyra dagar, helt gratis!*

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Toyota Bz4x med laddare ikopplad

10 års förlängd EV-batterigaranti till bZ4X

bZ4X bygger på vår erfarenhet av 25 års elektrifiering. Det gör att vi kan erbjuda en förlängning av garantitiden på EV-batteriet om serviceprogrammet följs hos en Toyota-auktoriserad serviceverkstad. Förlängningen omfattar alla funktionsfel på EV-batteriet vilket även innefattar om EV-batteriets kapacitet skulle understiga 70%. Gäller från 8 år eller 160 000 km upp till 10 år eller 1 000 000 km, vilket som först inträffar.

Mellanstor SUV med både känsla, funktion och körglädje

Toyota bZ4X är den första modellen i Toyotas nya modellserie bZ – beyond zero – med batterielektriska nollutsläppsfordon och byggd på den helt nya eTNGA-plattformen, anpassad för just elbilar. Den ger bilen en bra viktfördelning med hög markfrigång och möjliggör för direkt styrning när du sitter bakom ratten. Dessutom kan du både accelerera och sakta ner farten med endast gaspedalen.

Bilen kan fås med en exceptionell fyrhjulsdrift med det nyutvecklade AWD X-MODE som förbättrar både prestandan och säkerheten. Det gör det möjligt för bZ4X att ta sig an vilken terräng som helst och  är redo för alla förhållanden som till exempel snö och lera som passar våra nordiska förhållanden. Med Grip Control kan bZ4X hantera mycket tuff terrängkörning.

Eldrift med känsla

Njut av friheten att kunna åka vart vägarna än tar dig med en räckvidd* som täcker de flesta vardagsresor på en laddning. Vid en laddstation längs vägen kan du uppnå 80% batteristatus från cirka 30 minuter** med ett 150 kW snabbladdningssystem. Bäst av allt är att körningen är helt utsläppsfri.

* WLTP 415-511 km beroende på drivlina, vald utrustningsnivå och lokala omständigheter.

** Beroende på lokala omständigheter.

*Du får testa Toyotas elbil bZ4X utan kostnad i fyra dagar (måndag till torsdag). Du får köra max 100mil under testperioden. Bilen hämtas och lämnas fulladdad hos oss på Bilhallen i Höör.
Vid många ansökningar så väljer vi ut vilka som får testa bilen och kontaktar dessa med mer information och bokar in tid för testperioden.